BUURMAN

DANS EN DWAAL

“DANS EN DWAAL”, zo heet het vierde album van Buurman. Bright en dansbaar. Zonsòpgang in plaats van zonsondergang. Buurman maakt films die je ziet wanneer je je ogen dicht doet. Dàt blijft. Ook op dit vierde album. Maar deze keer komt er een dansbaarheid bij. Een vurigheid. Goudkleurig en aanstekelijk.

De eerste single gaat op 30 mei 2017 de deur uit. Het is de gangmaker van het nieuwe Buurmanalbum dat op 8 september 2017 zal uitkomen.

2 jaar geleden was Buurman centrale gast van Nekka-Nacht. Een roodfluwelen avond in een bomvolle Lotto Arena. In het theater spelen kan Buurman als geen ander, maar met DANS EN DWAAL lijkt de band uit het pluche te treden, en af te stevenen op heerlijke festivalzomers.

Het album DANS EN DWAAL is in februari 17 opgenomen in de Great Oak Studio, Rotselaar. Een productie van Jeroen Swinnen. Vijf kleine jongens in een grote speeltuin, dàt gevoel. Wekenlang leefde Buurman op een eigen planeet, met een eigen bioritme. DANS EN DWAAL is het resultaat.


Additionally, teachers can also add review materials in do my college homework the form of explanations, supplemental websites or review videos so students can get quick, actionable feedback.